Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής για ηλεκτρονικές αγορές από το BigBell.gr είναι οι παρακάτω:


1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με δωρεάν αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ισχύει για όλα τα προιόντα που αποστέλλονται με courier σε όλη την Ελλάδα ή για ογκώδη προιόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία μόνο στην Αττικη και μόνο εφόσον το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα €500,00 αν πρόκειται για ιδιώτη (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) ή € 620,00 αν πρόκειται για επιτηδευματία (Τιμολόγιο).


2.  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα πρέπει να έχει κατατεθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Μόλις ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας αγορά, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Μην ξεχάσετε στην αιτιολογία να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) ή την επωνυμία σας (Τιμολόγιο).


3. Πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του online ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της Eurobank κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας (checkout):

- με εφάπαξ πληρωμή χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

- με (άτοκες) δόσεις* χρησιμοποιώντας μία πιστωτική κάρτα από τη λίστα καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δόσεων (Δείτε εδώ τη λίστα καρτών)


* Για όλα τα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με μέχρι 36 δόσεις. Μπορείτε να δείτε το ποσό επιβάρυνσης καθώς και το ποσό της δόσης στο ειδικό module που εμφανίζεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Για κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με άτοκες δόσεις. Αν οι επιθυμητές δόσεις είναι περισσότερες από τις άτοκες, τότε επιβαρύνεστε μόνο με τη διαφορά! Αν στο καλάθι υπάρχουν πολλαπλά προϊόντα με διαφορετικό αριθμό άτοκων δόσεων, τότε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς γίνεται υπολογισμός  δόσεων βάσει του μεσοσταθμικού συντελεστή έτσι ώστε να μην χάσετε κανένα από τα οφέλη σας!